Gilson Juwelier

Garantie

Alle horloges en juwelen die op deze site verkocht worden vallen onder de toepassing van de wettelijke waarborg van 2 jaar, sommige artikelen hebben een verlengde garantieperiode van één of meerdere jaren. Lees daarom zorgvuldig het garantieboekje om precies te weten hoe lang de garantie periode is en wat door de garantie gedekt wordt.

Indien u gebruik wenst te maken van de wettelijke waarborg volstaat het om een betalingsbewijs alsook het originele waarborg certificaat waarop aankoopdatum, model- en/of serienummer vermeld staan voor te leggen.

De wettelijke waarborg dekt defecten die als fabricagefout beschouwd worden. Ongevallen, beschadigingen, normale slijtage en onjuist gebruik door de consument worden van deze wettelijke waarborg uitgesloten.

Enkele voorbeelden die uitgesloten worden van garantie zijn:

  • het slecht of niet functioneren van het horloge ten gevolge van een schok, val of stoot
  • waterschade bij horloges die niet of slechts spat-waterdicht zijn
  • waterschade bij horloges waarvan de kroon (het knopje om de tijd te verstellen) ontbreekt of beschadigd is
  • waterschade bij horloges met een schroefkroon waarvan de kroon open stond bij contact met water
  • waterschade bij chronograaf horloges waarvan de druktoetsen ontbreken of beschadigd zijn

Na ontvangst van uw horloge en betaalbewijs zullen wij, volgens de instructies van de fabrikant, geval per geval oordelen of u aanspraak kan maken op de garantie. Wanneer de garantie niet van toepassing is zullen wij u hierover zo snel mogelijk berichten. Wanneer u wel aanspraak maakt op herstelling onder garantie zullen wij het doorsturen naar de fabrikant.

Op zoek naar het perfecte geschenk?


Bestel hier online uw geschenkbon
Top