Gilson Juwelier

Terugsturen

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de datum van thuislevering van de goederen. Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven en het product niet gebruikt en onbeschadigd is! Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

Mocht u hier nog vragen omtrent hebben, aarzelt u dan zeker niet contact met ons op te nemen via:


Omwisselen (ruilen) kan in volgende gevallen:

  • Verkeerd artikel?
    Verwittig onze klantendienst binnen de 14 dagen na ontvangst (Na verloop van deze termijn kan er niet meer omgeruild worden.)
  • Beschadigd artikel?
  • Verwittig onze klantendienst binnen de 14 dagen na ontvangst (Na verloop van deze termijn kan er niet meer omgeruild worden.)


Wilt u een artikel ruilen?

Dan vragen wij u het volgende stappenplan te volgen. Zodat wij uw zending zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen.

Meld bij onze klantendienst dat u een artikel wilt ruilen via mail of aangetekende brief. U ontvangt vervolgens via e-mail een ruilformulier voor het ruilen van uw artikel. Vermeld op het ruilformulier het artikel dat u wenst terug te sturen en voeg de per e-mail ontvangen bestelbevestiging en het ruilformulier bij het pakket en stuur dit alles terug naar het retouradres. 

De kosten en het risico op verlies/diefstal van de retourzending worden door u gedragen. Na ontvangst en goedkeuring, stuurt Gilson Juwelier u een ontvangstbevestiging via e-mail indien Gilson Juwelier uw zending goedkeurt wordt het nieuwe artikel, indien voorradig, zo spoedig mogelijk verzonden. Indien het artikel niet meer voorradig is ontvangt u een waardebon om in de winkel of webshop te gebruiken. 


Terugsturen (retour)?

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan te volgen. Zodat wij uw retour zo efficiënt mogelijk kunnen afhandelen.

Meld bij onze klantendienst dat u een artikel wilt retourneren via mail of aangetekende brief. U ontvangt vervolgens via e-mail een retourformulier voor het terugsturen van uw artikel. Vermeld op het retourformulier het artikel dat u wenst terug te sturen en voeg de per e-mail ontvangen bestelbevestiging en een ingevuld retourformulier bij het pakket en stuur dit alles terug naar het retouradres.

De kosten en het risico op verlies/diefstal van de retourzending worden door u gedragen. Na ontvangst en goedkeuring, stuurt Gilson Juwelier u een ontvangstbevestiging via e-mail. Indien Gilson Juwelier uw zending goedkeurt wordt het artikel terugbetaald.


Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Indien geen bankrekeningnummer werd doorgegeven krijgt u een waardebon die 6 maand geldig is, plus transportkosten. De bon is enkel geldig op onze webshop. Indien er wel een bankrekeningnummer werd doorgegeven wordt het bedrag teruggestort binnen de 30 dagen.


Kosten

De kosten en het risico op verlies/diefstal voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening. Niet gefrankeerde, niet-veilige zendingen of rembourszendingen worden geweigerd!

Voorwaarden: ruilen en retouren:

  • Ongebruikt
  • Onbeschadigd
  • Originele verpakking
  • Max. 1 keer ruilen of retourneren per bestelling

Gilson Juwelier behoudt zich het recht voor om retouren te weigeren en het bedrag niet terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Gilson Juwelier of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

Op zoek naar het perfecte geschenk?


Bestel hier online uw geschenkbon
Top