Gilson Juwelier

Over Gilson

Geschiedenis: Huis van vertrouwen sinds 1949

Het huis Gilson, opgericht in 1949 door Dhr. en Mevr. Jacques Gilson, staat nu onder de gedreven leiding van Dhr. en Mevr. Michel Gilson. Het familiebedrijf breidde over de jaren gestaag uit en heeft momenteel vier vestigingen met locaties in het hart van vier steden: Gilson Antwerpen, Gilson Brugge, Gilson Brussel en Gilson Knokke.

In Brugge vindt u bovendien, vlak naast ons verkooppunt met de grote traditionele uurwerkmerken, ook de Uurwerkenboetiek die de speelsere fashion merken aanbiedt.

Een uurwerk voor elke gelegenheid

Bij jaarlijks terugkerende feesten als Valentijn, Moeder- en Vaderdag, Kerstmis of Nieuwjaar is een uurwerk het perfecte geschenk. Maar ook voor speciale gelegenheden als het afstuderen van uw zoon of dochter, een huwelijk of verloving, een verjaardag of een jubileum vormt een horloge een unieke herinnering aan het moment. Geef uw geschenk bovendien een extra en uiterst persoonlijke toets dankzij een mooie gravure, gratis uitgevoerd in ons gespecialiseerd atelier.

U bent altijd vrijblijvend welkom om onze collecties te bekijken en even te passen.

Opleiding en bijscholing van alle medewerkers


Tijd is kostbaar, tijd is ongrijpbaar, maar wel meetbaar….
Een uurwerk hoort dan ook altijd de juiste tijd weer te geven.

Om u als klant steeds de beste dienst na verkoop te kunnen bieden, scholen onze uurwerkmakers zich doorheen het jaar voortdurend bij via diverse vervolmakingcursussen.

Ook onze verkoopsmedewerkers doorlopen gedreven trainingen in onze verschillende merken om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw zoektocht naar het geschikte uurwerk. In deze veranderende wereld van technologie en moderne ontwikkelingen is dit een must! Een optimale werking in combinatie met een stijlvolle uitstraling van uw uurwerk is onze drijfveer en passie!

Beurzen van Basel, Genève, Vicenza,…

De nieuwste merken, modellen en technologieën volgen we op de voet. Ieder jaar kijken we dan ook uit naar de horlogebeurzen in Zwitserland en de juwelenbeurzen in Italië waar wij voor u op prospectie gaan.
Het beste en het nieuwste wordt onder de loep genomen zonder daarbij de klassiekers uit het oog te verliezen. Op die manier slagen wij erin om voor u een gevarieerd en trendy aanbod samen te stellen.

Mis onze nieuwsbrief niet, meld u aan
en blijf op de hoogte van nieuwigheden, promoties, nieuwtjes, ...


Top