Gilson Juwelier

SIHH 2018

De 28e editie van de Salon International de la Haute Horlogerie, of kortweg SIHH, in Genève zit er alweer op. Dit opvallende evenement in Fine Watchmaking stond ook dit jaar garant voor mooie nieuwe modellen met een knipoog naar het verleden en de rijke geschiedenis van de merken.

IWC
Zo focust IWC dit jaar vooral op haar 150-jarige bestaan en lanceert het merk haar speciale Jubilee Collection, bestaande uit 27 uurwerken in gelimiteerde oplage. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun witte of blauwe wijzerplaat, de zwarte alligator band en de '150 years' Jubilee medaillon of gravure op de achterplaat.
Bij Gilson Juwelier vindt u uit deze collectie binnenkort diverse modellen van de Portugieser en Portofino reeks. Hou onze site en social media in de gaten: wij brengen u op de hoogte zodra deze geleverd zijn!

Cartier
Vorig jaar stelde Cartier op SIHH al de Panthère opnieuw voor, later dat jaar vierde ze de 100e verjaardag van de Tank en dit jaar brengt Cartier haar iconische Santos terug op de markt. De vierkante kast en de 8 schroeven op de lunette blijven behouden, terwijl de wijzerplaat zelf een geüpdatete en moderne uitstraling krijgt. Het uurwerk komt in twee groottes en verschillende uitvoeringen.
Opnieuw: hou de nieuwigheden op onze website en social media in de gaten en wees de eerste om de uurwerken bij Gilson Juwelier te ontdekken.

Baume & Mercier
De samenwerking die Baume & Mercier in augustus vorig jaar aanging met Indian®, de eerste Motorcycle Company van Amerika, resulteert nu in drie unieke uurwerken: de Clifton Club Indian® Burt Munro Edition, de Clifton Club Indian® Chieftain Edition en de Clifton Club Indian® Scout Edition. Deze gelimiteerde modellen verenigen legendarisch erfgoed, fijn vakmanschap en pure motorrijders spirit.
Tijdens SIHH stelde Baume & Mercier ook haar eerste inhouse ontworpen uurwerk voor: de Clifton Baumatic, een elegant en hedendaags stalen uurwerk met een kast van 40 mm, een verfijnde witte wijzerplaat en aangedreven door een revolutionair mechanisch zelfopwindend kaliber.
Vanaf april zijn deze uurwerken te vinden bij Gilson Juwelier!

Panerai
Panerai komt met een nieuwe Luminor Due collectie naar voor, automatische uurwerken in 42 mm, in 45 mm en -voor de allereerste keer- in 38 mm. Het herkenbare Panerai ontwerp, in combinatie met een nieuwe reeks kleuren voor de wijzerplaat en de banden, maakt dit uurwerk geschikt voor de meest elegante aangelegenheden.
Ook één van Panerai's bestsellers, de Luminor Logo, verschijnt in zes nieuwe versies met een geüpdatete technologie en nieuwe esthetische details. Strong, simple and iconic.
Binnenkort beschikbaar bij Gilson Juwelier!

Dit en nog zoveel meer...

Gilson Juwelier heeft een representatieve selectie gemaakt van alle prestigieuze nieuwigheden en hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen om deze uurwerken in onze winkel te ontdekken.

Mis onze nieuwsbrief niet, meld u aan
en blijf op de hoogte van nieuwigheden, promoties, nieuwtjes, ...


Top