Gilson Juwelier

SIHH Genève - VicenzaOro - Baselworld 2017

In het begin van het jaar staan traditioneel een aantal bezoeken gepland aan verschillende beurzen. We trokken onder meer naar SIHH (Salon International de Haute Horlogerie) in Genève, naar Vicenzaoro in Italië en naar Baselworld in Zwitserland.

Op de beurs van Vicenza maakten we vooral kennis met de nieuwste juwelenlijnen en ontdekten we schitterende creaties van gekende en minder gekende merken. In Genève spraken we af met gerenommeerde brands als Cartier, IWC, Baume & Mercier en Panerai. Baselworld is dan weer gekend als de belangrijkste internationale beurs waar alle vooraanstaande uurwerken- en juwelenmerken vertegenwoordigd zijn. Daar ontmoetten we onder meer de verdelers van Breitling, Bvlgari, Omega en Ole Lynggaard.

Het zijn drukke dagen, maar die lonen steevast meer dan de moeite: uitnodigende standen, gepassioneerde vertegenwoordigers en de allernieuwste modellen in de horlogerie en bijouterie.

Zo introduceerde men bij Omega de 1957 Trilogy Limited Edition, als eerbetoon aan drie iconische uurwerken (Seamaster 300, Railmaster en Speedmaster) die in 1957 voor het eerst gelanceerd werden. We leerden ook de Tag Heuer Connected Modular 45 kennen, we ontdekten de nieuwe Navitimer Ratrapante van Breitling en zagen nog zoveel meer.

De beste manier voor u om al deze nieuwigheden op de markt te ontdekken, is langskomen in één van onze winkels. Onze verkopers trokken immers mee naar de beurzen en verwelkomen u dan ook graag om te antwoorden op al uw vragen!

Mis onze nieuwsbrief niet, meld u aan
en blijf op de hoogte van nieuwigheden, promoties, nieuwtjes, ...


Top