Gilson Juwelier

Nacht van het Zoute 2016

Onze goede klanten in de bloemetjes zetten, dat is het uitgangspunt tijdens De Nacht van het Zoute. Een laatavond opening, een lekker drankje met bijpassende hapje, een gezellige sfeer en twee van onze merken die extra in de kijker geplaatst worden: de meest luxueuze braderie van het land is ook voor ons het hoogtepunt in een altijd druk zomerseizoen.  

Dit jaar stonden Breitling en Marco Bicego centraal. PR-verantwoordelijke Natalie Vanheule legt uit: “We geven de twee merken in de mate van het mogelijke alle vrijheid in het bekleden van de etalages en het resultaat mocht absoluut gezien worden. Vaak wordt die avond ook een nieuw model voorgesteld, zoals dit jaar de Chronospace van Breitling. In twee aparte vitrines werkten ze bovendien met highlights, waarbij een bepaald uurwerk werd uitgelicht en rondom de nodige tekst en uitleg in 3D werd geprojecteerd.”

Nieuw dit jaar was een heerlijke Bellini cocktail. “Het had heel wat voeten in de aarde om de verhouding van de ingrediënten op punt te krijgen, maar op de avond zelf viel de cocktail enorm in de smaak,” lacht Natalie. “We voegden er een schijfje perzik aan toe en dat gaf, samen met de AperolSpritz waarin we een stukje sinaasappel verwerkten, wat extra kleur aan de avond. Om verder in de Italiaanse stijl te blijven, konden aanwezigen ook genieten van wat fingerfood met tapenade.”  

Een aangename avond, een mooie opkomst en allemaal tevreden mensen: wij kijken alvast uit naar volgend jaar!  

Fotoalbum: Nacht van 't Zoute 2016

Mis onze nieuwsbrief niet, meld u aan
en blijf op de hoogte van nieuwigheden, promoties, nieuwtjes, ...


Top