Gilson Juwelier

Over Gilson

Geschiedenis: Huis van vertrouwen sinds 1949

Het huis Gilson werd in 1949 opgericht door Dhr. en Mevr. Jacques Gilson en wordt nu geleid door Dhr. en Mevr. Michel Gilson. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot vier vestigingen: Gilson Antwerpen, Gilson Brugge, Gilson Brussel en Gilson Knokke. U kunt ons dus terugvinden in het hart van 4 grote steden. U bent steeds vrijblijvend welkom om onze collectie te bekijken of aan te passen, zelfs al bent u om een andere reden naar de stad gekomen.

In Brugge hebben wij, naast ons verkooppunt met de grote traditionele uurwerkmerken, ook een Uurwerkenboetiek die de speelsere fashion merken verkoopt.

Opleiding uurwerkmakers en verkoopsmedewerkers


Tijd is kostbaar, tijd is ongrijpbaar, maar wel meetbaar….
Een uurwerk hoort altijd de juiste tijd aan te duiden.

Om onze klanten steeds de beste dienst na verkoop te bieden, scholen onze uurwerkmakers zich doorheen het jaar voortdurend bij via diverse vervolmakingcursussen.
Ook onze verkoopsmedewerkers doorlopen gedreven trainingen in onze verschillende merken om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze.

In de veranderende wereld van technologie en moderne ontwikkelingen is dit een must! Een optimale werking in combinatie met een stijlvolle uitstraling van uw uurwerk is onze drijfveer en passie!

Beurzen van Basel, Genève, Vicenza,…

De nieuwste modellen, merken en technologieën volgen we op de voet. Ieder jaar kijken we dan ook uit naar de horlogebeurzen in Zwitserland en de juwelenbeurzen in Italië waar wij voor u op prospectie gaan.
Het beste en het nieuwste worden onder de loep genomen zonder daarbij de klassiekers uit het oog te verliezen. Op die manier slagen wij erin om voor u een gevarieerd en trendy aanbod samen te stellen.

Mis onze nieuwsbrief niet, meld u aan
en blijf op de hoogte van nieuwigheden, promoties, nieuwtjes, ...


Top